dinsdag 18 maart 2014

Payleven kortingscode: Makkelijk mobiel pinnen

Met (werkende!) kortingscode / link voor € 20,- euro extra korting: https://payleven.nl/go/rmneyx
Tip voor ondernemers: het mobiele PIN apparaat van Payleven.
Als fotograaf ben ik vaak bij klanten op locatie, waardoor mijn klanten me vaak contant moesten betalen. Want een mobiel PIN apparaat van de bank komt met flinke maandelijkse kosten.

Een tijdje geleden ben ik op zoek gegaan naar de mogelijkheid om mensen met PIN en/of creditcard te kunnen laten betalen. En die heb ik gevonden! Bij Payleven.

Dure banken...
Het probleem bij de pin apparaten van banken, is dat je vast zit aan een duur maandelijks abonnement. Iedere maand zo'n € 30,- tot € 50,- euro voor het contract van je pin automaat en daar bovenop nog allerlei vage kosten.
Voor een kleine ondernemer zoals ik, kost me dat gewoon te veel geld. Heb je eens een wat rustigere maand en geen PIN betalingen? Dan zit je nog steeds aan de kosten vast!

Mobiel pinnen zonder maandelijkse kosten
Dat moest anders kunnen... En die oplossing vond ik bij Payleven.
Bij Payleven schaf je éénmalig een PIN reader aan (een handzaam, klein PIN automaatje) en download je de app voor je smartphone of tablet. Daarna kun je je klanten eenvoudig en vertrouwd laten betalen met PIN én creditcard (visa, mastercard, american express)! Op iedere locatie!
Geen maandelijkse kosten. Je enige kosten zijn 2,75% als transactie kosten over iedere betaling.
Ja, voor een pin betaling is dat wellicht meer dan bij een bank. Maar reken het eens terug... 
Alleen bij een bedrag van meer dan € 1.000,- euro per maand aan PIN betalingen (2,75% van € 1.000,- euro =  € 27,50), is dat duurder dan alleen al het abonnement (meer dan € 30,- euro per maand) van een Pin automaat bij je bank.Voor veel ondernemers kan dat dus behoorlijk wat kosten besparen. En heb je eens een maandje geen PIN betalingen? Dan betaal je dus helemaal niets. Geen vaste kosten, geen gedoe.
En het voordeel dat je je klanten overal in Nederland kunt laten pinnen. En als extraatje het accepteren van creditcards. Ideaal.

Tevreden gebruiker!
Ik maak nu al enige tijd gebruik van mijn mobiele PIN apparaat van Payleven. En zowel ik als mijn klanten zijn er zeer tevreden over.
Mijn klant hoeft nu niet meer vooraf naar het dorp te rijden om te pinnen, met het risico van met veel geld op zak over straat gaan. Ze kunnen nu gewoon direct na de fotoshoot het bedrag afrekenen. Gemakkelijk en snel.
En als er vragen zijn over het mobiele pinnen, staat het team van Payleven ook snel klaar om je vragen te beantwoorden of om je te helpen met andere zaken. Fijne service dus.


Kortingscode voor Payleven
Op de website van payleven kun je precies lezen  hoe alles werkt.
De PIN reader (mobiele pin automaat) kost normaal € 79,- euro.


Maar als je de onderstaande link gebruikt, krijg je daar met de promotiecode nog eens € 20,- euro korting op!Je mobiele pin automaat kost dan dus slechts € 59,- euro.

https://payleven.nl/go/rmneyx
Tot slot....
Als ondernemer krijg ik veel opdrachten via mond-tot-mond reclame. Over goede diensten en producten spreken mensen graag.
Daarom deel ik ook graag deze blog post met jou. Zodat jij, als ondernemer, ook op de hoogte bent van dit fijne nieuwe bedrijf. Zo kunnen jouw klanten ook profiteren van mobiel pinnen en betalen met creditcard.
Deel de kortings code / link ook gerust met anderen!
https://payleven.nl/go/rmneyx


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen